Press "Enter" to skip to content

Echipamente medicale noi la Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj. Investiție de peste 300.000 de lei.

Distribuiți acest articol!

Sănătate

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” a fost dotat cu șase noi echipamente medicale de înaltă tehnologie.

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”/ Foto: CJ Cluj

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a fost dotat cu șase noi echipamente medicale de înaltă tehnologie.„Sănătatea rămâne o prioritate absolută a forului administrativ județean. Facem tot ceea ce ține de noi pentru ca spitalele noastre să dispună de infrastructura necesară pentru examinarea, diagnosticarea și tratarea celor mai complexe cazuri, contribuind astfel la îmbunătățirea stării de sănătate și salvarea a numeroase vieți”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.CITEȘTE ȘI:Valeria Herdea, noul preşedinte al CNAS. Ciolacu: „O doamnă foarte respectată, un medic de familie din Cluj”.Este vorba despre un aparat RX pentru realizarea radiografiilor pulmonare la pacienții cu patologii respiratorii, o trusă de bronhoscopie rigidă, o bancă pentru conservarea produselor sanguine, un aparat pentru prelevarea aeroflorei, un dispozitiv de testare a igienei mâinilor și un calandru profesional cu uscare. Pentru a achiziționa cele șase dotări, Consiliul Județean Cluj a asigurat, din bugetul propriu al instituției aferent anului precedent, o cofinanțare în valoare de 309.600 de lei.Echipamentele medicale au fost livrate și puse în funcțiune în Laboratorul de Radiologie și Imagistică, secțiile Chirurgie toracică și Epidemiologie, Unitatea de Transfuzie Sanguină și spălătoria unității spitalicești. Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Încă un pas pentru realizarea Spitalului Regional Cluj. Ofertă câștigătoare pentru contractul de 5 milioane de euro de supraveghere a lucrărilor de construcție.
Guvernul anunță deblocarea angajărilor pentru 8.000 de posturi din Sănătate

 » sursa: www.monitorulcj.ro


Distribuiți acest articol!