Press "Enter" to skip to content

După ce s-au făcut de râs în spațiul public USR+ și PNL fac marele anunț: Ne împăcăm

Distribuiți acest articol!

Liderii USR PLUS și PNL s-au făcut de râs în spațiul public cu atacuri suburbane din ambele direcții, după ce Cîțu l-a demis pe Mesia Voiculescu de la Sănătate. În urma discuțiilor din această seară au anunțat că sunt băieți maturi și se vor împăca mâine.

„La acest moment cea mai bună opţiune pentru România este această coaliţie. Este vital să avem un ministru al Sănătăţii. Are tot sprijinul meu, aşa cum a avut şi predecesorul”, a declarat Cîţu speriat de ferocitatea atacurilor venite din partea neomarxiștilor.

”Au fost câteva ore de discuţii în care fiecare dintre parteneri şi-a prezentat poziţiile şi punctele de vedere, argumentele pentru care cei de la Partidul Naţional Liberal îl susţin pe Florin Cîţu, argumentele pentru care noi nu îi mai acordăm încredere premierului. Vom continua mâine la ora 16:00 discuţia. Am analizat, practic, pe parcursul acestor ore. Ceea ce s-a întâmplat a fost să analizăm ipotezele şi scenariile de lucru în baza cărora vom putea, sper eu, să ajungem într-un termen cât mai scurt la o decizie de un fel sau celălalt”, a declarat vicepremierul Dan Barna, lider USR.

La rândul său, Kelemen Hunor a afirmat că nu există o alternativă la actuala coaliţie şi s-a declarat convions că nu va fi o criză politică.

 „În ceea ce ne priveşte, am spus că nu există o alternativă la această coaliţie.(…)  Suntem oameni responsabili, oameni maturi, oameni cu experienţă politică şi vom susţine în continuare această coaliţie şi vom merge mai departe în această coaliţie. Sunt convins că mâine vom găsi soluţia bună pentru fiecare parte din această coaliţie. După 4 luni nu putem să ne permitem o tensiune mai mare, un conflict mai mare, o criză politică şi nici nu se va întâmpla acest lucru, sunt convins. A fost o discuţie extrem de constructivă şi extrem de cooerentă.”, a declarat Kelemen Hunor. 

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!