Press "Enter" to skip to content

Dumitru Viorel Focșa(AUR) către actuala guvernare: Sunteți vaccinți cu un virus al trădarii – ROPRES.RO

Distribuiți acest articol!

Invitat la Știrea Zilei, cu Doina Grosu, emisiune difuzată în fiecare zi pe 60m.ro, deputaul AUR, Dumitru Viorel Focșa, a vorbit despre interesul politicienilor aflați la putere de a vinde țara.

Deputatul AUR, susține că „portul Constanța nu trebuie vândut în nici un caz, deoarece garantează suveranitatea din punct de vedere economic„

S-a discutat în emisiunea Doinei Grosu și despre respingerea tuturor amendamentelor popuse de catre AUR, respingere care s-a făcut cu o mare nonșalanță, în condițiile în care banii bugetului au fost direcționați doar către cei din PNL, USR și UDMR.

„Politica din România este foarte toxica. Sunteți vaccinați cu un virus al tradarii. Cum poți să votezi contra majorarii alocațiilor, contra copiilor.Vom avea mult de muncă să îi infrângem, dar e lupa nostră și o vom duce”, a mai adăugat Dumitru Viorel Focșa.

În finalul discuției, invitatul emisiunii afirmă că „acest guvern va cădea mai devreme sau mai târziu, pentru că, un trepied nu are stabilitatea unei mese cu patru picioare. Sunt interese care se urmăresc.”

Sursă text / foto: 60m.ro

 » sursa: www.ROPRES.ro


Distribuiți acest articol!