Press "Enter" to skip to content

Dorian Popa a fost prins drogat la volan – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Un bărbat de 35 de ani ar fi fost prins vineri seară, în jurul orei 21.15, în localitatea Domnești, în timp ce conducea sub influența unor substanțe psihoactive. Este vorba de artistul Dorian Popa, influencer celebru în rândul tinerilor.
Acesta a fost testat și însoțit ulterior la spital pentru recoltare de probe biologice. Polițiștii i-au suspendat permisul vedetei și i-au deschis un dosar penal.
„La data de 27 octombrie a.c.,  ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât  aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, transmite IPJ Ilfov.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!