Press "Enter" to skip to content

Dorel Acatrinei, deputat AUR: guvernul să dea banii la românii din mina Crucea, politicienii și-au primit lefurile

Distribuiți acest articol!

Minerii de la minele de uraniu din Bucovina au coborât în subteran și nu au mai ieșit. Ei protestează față de atitudinea sfidătoare a guvernului României și care refuză să le dea restanțele salariile, adică banii cu care trebuie să pună pe masă mâncare la familie.

Deputatul de Suceava al Alianței pentru Unirea Românilor reacționează alături de George Simion, copreședintele partidului, și care a coborât în mină să vorbească cu cei nemulțumiți:

„Atitudinea guvernului este una sfidătoare. Politicienii și-au luat salariile mari dar nu mai există bani pentru cei care se coboară în mine pentru 2.000 de lei? Așa ceva nu pot să cred, este vorba doar despre un tupeu nesimțit al celor care pretind că ei conduc România în numele nostru.

Ce să facă acești oameni ca să fie respectați? Guvernul României trebuie să ofere toate salariile restante către românii muncitori. Dacă cineva nu trebuie să își ia salariile că nu sunt bani atunci ultimii care să își primească leafa să fie politicienii, adică membri guvernului, parlamentarii și cei cu pensiile speciale.

Eu mă întreb dacă Florin Cîțu, Dan Barna sau Marcel Ciolacu și-au luat banii și este clar că și i-au luat” a declarat Dorel Acatrinei, parlamentar AUR de Suceava.


Distribuiți acest articol!