Press "Enter" to skip to content

DOC. Raluca Turcan a mințit pensionarii: Pensiile nu vor fi mărite. Cîțu vrea să mărească vârsta de pensionare

Distribuiți acest articol!

21/05/202121/05/2021

Cimpoi Adrian

Florin Citu, marirea varstei de pensionare, pensie mizera, pensii, pensionari, PNL, Psd, Raluca Turcan, recalcularea pensiilor, saracie, varsta de pensionare

Distribuie acest articol!
Premierul guvernului FALIMENT, Florin Cîțu, a anunțat la Bruxelles că nu mai vrea să mărească pensiile. Mai mult decât atât, Guvernul își propune să mărească vârsta de pensionare. Se pare că toată minciuna cu recalcularea pensiilor anunțată de Raluca Turcan a fost doar pentru a devia atenția opiniei publice de la schema odioasă pe care vor să o aplice românilor.
Cîțu și Ciolacu se ceartă în public pe tema pensiilor în timp ce milioane de români sunt lăsați să trăiască în sărăcie cu o pensie mizeră. Premierul Florin Cîțu susține că reformele pe care guvernarea dorește să le adopte reprezintă o necesitate, în urma guvernării PSD.
„Proiectul de reforme pe care vrem să-l facem corectează ce s-a făcut în ultimii ani de zile. PSD a fost la guvernare. E mai complicat să crezi că astăzi vom avea o compatibilitate (…), dar eu sunt deschis. Nu cred că a mai fost vreun premier care să aibă o astfel de deschidere”, s-a exprimat Florin Cîțu.

„PNRR-ul este un program al Guvernului, a mai fost prezentat în Parlament de domnul Ghinea. Sunt mai mulți pași pe care trebuie să-i urmăm”, a mai spus, joi, premierul. El a spus, despre propunerile PSD în ceea ce privește PNRR, parcă ascunzându-se după degete, că le va lua în calcul.
„Ne uităm, am luat și propunerile patronatelor și ne uităm la ele, dar dacă există prin minune vreo componentă care să fie în spiritul la ce vrem să facem în această țară…”, a spus Cîțu.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!