Press "Enter" to skip to content

Deputat AUR: Guvernul PNL-USR-UDMR a demonstrat că nu are soluții. Este vremea să plece acasă

Distribuiți acest articol!

Deputatul AUR Daniel-Gheorghe Rusu a transmis un mesaj către Guvernul Cîțu: este vremea ca acest guvern să plece acasă. Oamenii au ieșit în stradă din cauza lipsei de transparență a Guvernului și, mai ales, pentru că actuala coaliție PNL, USR PLUS, UDMR a demonstrat că nu are soluții pentru criza cu care ne confruntăm.

„În slujba cui este acest guvern ? Libertatea de exprimare și dreptul de a protesta pașnic sunt valori care definesc democrația și este vital să le apărăm cu orice preț. Oamenii trebuie lăsați să protesteze pentru ca sunt îndreptățiți să-și exprime nemulțumirea. Nu au soluții pentru a-și păstra locurile de muncă, au dreptul să critice guvernul pentru măsuri proaste si întârziate, legate de testare, vaccin, de subvențiile acordate celor afectați de criza de sănătate, HORECA, minerit, morții și bolnavii din spitale, hoție si minciuna. Chiar și în vreme de pandemie, statul are obligația să fie transparent și să comunice cât mai mult cu cetățenii! Acești oameni, care își striga libertatea în stradă ptr ca nu mai rezistă, sunt victimele perfecte ai celor care, cu bună știință, deformează realitatea și construiesc teorii ale conspirației, uneltire impotriva a tot ce este omenesc”, a declarat deputatul AUR.

Daniel-Gheorghe Rusu a mai spus că, în loc să se preocupe de gestionarea crizei și de posibile soluții pentru toți cetățenii afectați, Guvernul a identificat vinovatul, și anume partidul AUR. Românii au obosit să audă același „discurs tehnic” din partea politicienilor care nu fac altceva decât să-și apere propriile interese. A venit vreme ca această coaliție să lase adevărații lideri să preia frâiele puterii.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!