Press "Enter" to skip to content

Dănuț Aelenei (AUR): Spațiile verzi sunt lăsate de izbeliște municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Municipiul Constanța este lăsat de izbeliște. Deși a început sezonul estival, Mamaia, stațiunea emblematică a litoralului românesc, este într-o stare jalnică privind situația spațiilor verzi și așa foarte puține, constată deputatul AUR de Constanța, Dănuț Aelenei.
În acest sens, deputatul AUR i-a trimis ministrului Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, o interpelare prin care solicită informații despre măsurile ce vor fi luate pentru remedierea situației.
Primarul Constanței, în luna mai, într-o conferință de presă, a dat vina pentru acest dezastru pe faptul că firma care se ocupa cu întreținerea spațiilor verzi din municipiul Constanța a cerut rezilierea contractului cu Primăria Constanța și 80% din spații au rămas fără acoperire. De asemenea, spune edilul că „întâmpină dificultăți în privința celor care nu vor să se angajeze pentru această activitate, de întreținere, deși „salariile sunt bune”.
Consider că din ianuarie, de când a fost reziliat contractual cu firma care se ocupa de spațiile verzi, și până în iunie, se puteau lua măsuri astfel încât locuitorii și turiștii municipiului și ai stațiunii Mamaia să nu fie nevoiți să evite orice spațiu verde de teama șopârlelor, a șerpilor și a căpușelor ce își fac veacul în marea de bălării. Neîngrijirea și neigienizarea acestor spații reprezintă un real pericol pentru sănătatea tuturor!, precizează Aelenei în interpelarea către ministrul Dezvoltării.
Având în vedere cele menționate mai sus, deputatul AUR de Constanța, Dănuț Aelenei solicită răspunsă la următoare întrebare: ce măsuri va adopta Ministerul Dezvoltării pentru a reglementa situația?

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!