Press "Enter" to skip to content

Dan Air: „Mâine se va lua o decizie cu privire la suspendarea operării zborurilor de la Brașov” – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Managerul Dan Air, Matt Ian David, a declarat că în acest moment intențiile companiei sunt de suspendare a zborurilor de pe Aeroportul din Ghimbav.
„Sunt trei motive care ne conduc la această soluție – lipsa organizației de întreținere (care ar fi putut să intervină în timp util după incidentul de vineri, când un avion care zbura spre Londra a suferit o ingestie de păsărim punându-se viața pasagerilor în pericol – n. red), lipsa unui sistem anti-păsări (Aeroportul din Ghimbav nu deține un astfel de sistem care este ieftin și se poate monta în câteva zile, ceee ce ar fi putut face ca incidentul de vineri să nu existe – n. red.), dar și eliminarea ostilității controlorilor de trafic aerian ai ROMATSA (care sâmbătă au preferat să țină avionul care venea de la Madrid în zbor, deși deasupra Brașovului era furtună, punând viața pasagerilor în pericol – n. red.)”, a declarat Matt ian David.
O decizie în ceea ce privește anularea zborurilor se va lua mâine, a spus managerul Dan Air, atunci când board-ul se va întruni pentru a găsi soluții la problemele apărute în timpul zborurilor de până acum.
„Oricum, și dacă vom suspenda operarea zborurilor de la Brașov, vom reveni pe aeroportul din Ghimbav când aceste probleme vor fi rezolvate”, a mai spus David.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!