Press "Enter" to skip to content

Control la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, după ce elevii au reclamat că au găsit viermi în mâncare – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Conducerea Poliţiei Române a dispus, joi, un control la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, după ce elevii au reclamat că au găsit viermi în mâncare.
Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, joi, precizări, după ce în spaţiul public au apărut informaţii cu privire la nereguli în alimentaţie la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.
”Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe de specialişti, pentru verificarea aspectelor semnalate. La finalizarea verificărilor, urmează a fi dispuse măsurile legale în consecinţă”, au transmis oficialii Poliţiei Române.
Potrivit www.stiridecluj.ro, elevii de la Şcoala de Poliţie ”Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca au găsit viermi în mâncarea servită joi.
La masa de prânz s-au servit ciorbă şi paste, în ambele feluri de mâncare fiind găsiţi viermi.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!