Press "Enter" to skip to content

Consulii Bardeau, prietenii lui Iohannis, jefuitorii din Austria: Milionari pe spatele suferințelor poporului român

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Părinții, bunicii și strămoșii au luptat pentru această bucată de pământ numită România, iar noi avem datoria să o lăsăm moștenire generațiilor viitoare. Din păcate în vremurile noastre cei care ne conduc și-au uitat menirea iar pâmânturile noastre sunt înstrăinate pas cu pas către jefuitori.

„Dar cum nu socotiți dumneavoastră că patria se cheamă poporul, iar nu tagma jefuitorilor.”, afirma Tudor Vladimirescu.

———————————————————————————————————————————–

Această primă parte a investigației realizată de Anchetatorii.ro va fi precedată de e o serie de documentare cu mărturiile oamenilor cărora familia Bardeau le-a furat pământul și prezentarea unei valize cu documente ce atestă jaful și implicarea consulilor Andre Bardeau și Georg Bardeau, a rudelor din Spania, judecătorilor, notarilor, angajaților APIA, primari, ingineri agronomi, secretarii din primării, oficiali ai statului român, angajații holding-urilor Bardeau, precum și cetățeni din Austria și Germania. Cea mai cunoscută publicație jurnalistică de investigații din România a stopat ancheta în acest caz de teama repercusiunilor sau ordinului venit pe linie de partid.

———————————————————————————————————————————–

Cu ajutorul clasei politice ce ne conduce de 31 de ani așa zișii investitori străini au reușit să intre în posesia a mari suprafețe de teren agricol. Guvernele României de la Iliescu la Iohannis au înlesnit aceste acțiuni prin legi cu dedicație, lucru la care asistăm și în acest moment în Parlamentul României.

Nu înțelegem de ce agricultura din țara noastră nu se dezvoltă având în vedere că sunt anunțate anual investiții și se primesc subvenții de la Uniunea Europeană. Odată cu intrarea noastră în UE investitorii străini au beneficiat de fondurile SAPARD, subvențiile APIA și ANT(ajutoare naționale tranzitorii) în detrimentul agricultorului român.

Legislația permisivă în acest domeniu este generatoare de corupție, astfel primăriile au devenit unelte în mâna unor grupuri de interese oculte. Anual primăriile emit adeverințe pentru APIA și ANT în valoare de circa 2 miliarde de euro.

Circa 1 miliard de euro din aceste ajutoare este scos anual din țara noastră de către ”investitorii străini” prin companii offshore. Banii care vin de la Uniunea Europeană și statul român sunt furați de acești investitori, lucru pe care îl recunosc și cei care le facilitează aceste acțiuni, respectiv ministrul Agriculturii Adrian Nechita Oros. Românii nu sunt beneficiarii reali ai banilor de la UE prin crearea acestui sistem tip căpușă. Producția agricolă brută este exportată la prețuri derizorii în străinătate și se reîntoarce ca produs finit cu valoare adăugată prin supermarketurile controlate de Germania și Franța în România.

Cumpărarea de terenuri agricole în România a devenit o afacere profitabilă, iar în momentul de față avem o lege în Parlamentul României prin care și cetățenii străini persoane fizice pot cumpăra pâmânt românesc. Legea a fost propusă de ministrul Agriculturii Adrian Nechita Oroș și susținută de coaliția de guvernare PNL, USRPLUS, UDMR împreună cu PSD în anticameră. Ei vor să fure tot ce a mai rămas în această țară.

Un studiu realizat de Patronatul Investitorilor Autohtoni (PIAROM) și Ziarul Financiar confirmă scăderea în ultimii ani a ponderii companiilor cu capital privat românesc în economie,

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!