Press "Enter" to skip to content

Cluj: Emil Boc, marioneta mafiei imobiliare – ANCHETATORII.RO

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Baronii locali, exponenții puterii absolute și corupte, un serial marca Anchetatorii.ro. Baronul local Emil Boc stăpânește Clujul de aproape 20 de ani cu o mână de fier. Baron PDL, premier al României, primar al Clujului și marionetă a mafiei imobiliare, Emil Boc a avut grijă să se mențină mereu în vârful lanțului trofic. Mulți au căzut în jurul lui, dar capul plecat sabia nu-l taie spune o veche vorbă românească. Odată ce a simțit gustul puterii a început să facă servicii grupării criminale din jurul președintelui Traian Băsescu, fiind cunoscut ca pudelul Elenei Udrea.

În perioada cât a ocupat postul de prim-ministru al României, Emil Boc a făcut mult rău României. Sub domnia sa țara a încăput pe mâna grupărilor criminale ale partidului democrat liberal, țara fiind sfâșiată și secătuită de resurse. Mandatul său de premier este marcat de unul din cele mai mari jafuri din istoria postdecembristă: înstrăinarea Fondului Proprietatea. Românii trebuie să îi ”mulțumească”, astăzi, președintelui american Joe Biden, fostului președinte Traian Băsescu, fostului premier și actual primar de Cluj, Emil Boc, și fostului ambasador SUA Mark Gitenstein, pentru cele 3,4 miliarde de dolari evaporate din averea poporului român. Fondul Proprietatea a obținut numai prin vânzarea acțiunilor de la Hidroelectrica 1,9 miliarde de euro. Banii poporului român iau calea Occidentului jefuitor.

Premierul Emil Boc şi-a angajat răspunderea pe un program de măsuri de austeritate fără precedent, care a inclus reducerea pensiilor cu 15% şi a salariilor cu 25%, transformând țara într-o colonie a FMI și parte a unui experiment unic. Acest mic bandit s-a lăsat dus greu din fruntea guvernului, fiind forțat să demisioneze în urma protestelor explozive din Capitală, poate cele mai violente de la Mineriade încoace. Poporul suferea în acele momente de o furie oarbă din cauza sărăciei și jafurilor patronate de mica slugă a turnătorului Petrov.

În perioada regimului Băsescu, printr-o Ordonanţă de urgenţă, prim-ministrul Emil Boc a interzis ca Institutul de Investigare a Comunismului să se mai ocupe de descoperirea celor ucişi de Securitate şi a schimbat conducerea Institutului. În locul profesioniștilor a fost numit urmașul bolșevicilor, Vladimir Tismăneanu.

Cu câteva luni înainte de a fi debarcat din fruntea guvernului, Emil Boc a efectuat o vizită în China. Această slugă hâdă a mers în China cu intenții necurate și cu firmele fantomă ale mafiei PDL, însă vizita sa a fost curmată de președintele chinez Hu Jintao. Premierul Boc a cerut o întâlnire cu șeful statului chinez cu toate că România nu avea la acea dată un ambasador desemnat. Președintele Hu Jintao a refuzat să îl întâlnească pe Emil Boc și l-a închis efectiv în hotel două zile pâna la întoarcerea spre România, toate întâlnirile cu oficialii chinezi fiind anulate. Președintele Hu Jintao i-a trimis lui Emil Boc în camera de hotel cu room-service un platou cu o rață gătită. Așa tratează China slugile nerespectuaose.

Emil Boc în China

Clujul lui Emil Boc a devenit un oraș capturat de mafia imobiliară,

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!