Press "Enter" to skip to content

Claudiu Târziu(copreședinte AUR) despre vaccin: sunt probleme grave, sunt efecte adverse grave

Distribuiți acest articol!

Peste 80.000 de doze de vaccin din lotul cu probleme au fost deja infectate în brațele românilor. Doar 4.000 de doze au mai rămas nefolosite și s-a sistat utilizarea lor.

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a declarat în direct redacției 60m.ro, în cadrul emisiunii Știrea Zilei moderată de către Doina Grosu, că sunt probleme mari deja semnalate cu loturile de vaccin:

„Sunt mari provocări sanitare. Nu ne imunizăm doar pe bază de vaccin și în nici un caz datorită unui vaccin despre care nu știm nimic: nici dacă este bun, cât de bun este, nici dacă ține 6 luni sau dacă ne va ține o viață.

Cu regret spun că am văzut cu toții că unii din cei vaccinați au suferit diverse probleme medicale, iar unii extrem de grave și au decedat iar cauzele nu a fost comunicate în clar.

Avem și ziariști cunoscuți din România, cum este Viorel Curea, care după ce s-a vaccinat s-a îmbolnăvit de covid. Asta arată că vaccinul nu este de ajuns și nu este nici cel potrivit.

România a impus prea multe restricții ce au consecințe scăzute din punct de vedere sanitar dar catastrofale din punct de vedere educațional și al economiei. Aceste restricții nu trebuiesc prelungite de la o lună la alta, căci consecințele sunt catastrofale” a declarat Claudiu Târziu, copreședinte și senator al Alianței pentru Unirea Românilor.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!