Press "Enter" to skip to content

Claudiu Târziu dă de pământ cu Nicușor Dan: cum ar fi să avem și apă caldă?

Distribuiți acest articol!

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, dar și senator de București, îl critică pe Nicușor Dan că una a promis în campania electorală și alta a făcut după ce a ajuns primar. El s-a referit și la situația sistemului de termoficare și de furnizare al apei calde din București și care a fost aspru criticat pentru ca acum să dea din umeri:

„Nicușor Dan a făcut multe promisiuni în campanie: votați-l pe Nicușor Dan că veți avea apă caldă, dar iată că nici acum nu avem apă caldă.

Nicușor Dan este în consonanță deplină cu tovarășii lui de la USR-PLUS. Ei sunt foarte vocali când sunt în opoziție, au soluții aparent pentru toate problemele, dar atunci când au trecut la butoane dovedesc și nepricepere, și interese ascunse, și lipsă de cinste, și impostură academică.

Nicușor Dan este un bun matematician, are școala făcută la timp, dar el a luat un obicei prost: promite mai mult decât poate face. El acum ar trebui să construiască și s-a apucat să demoleze, folosind pretexte onorabile dar în spate au interese neonorabile.

La sectorul 1 în ultimele mandate nu s-a făcut treabă, dar sub conducerea lui Clotilde nivelul este unul scandalos. Se vede multă vâlvă dar pe stradă este plin de gunoaie.

Nu am o problemă cu domnul Iohannis că este de etnie germană, dar am o problemă cu manifestările politice ale lui Klaus și care se dovesc a fi antiromânești. La Timișoara avem o mare problemă deoarece un cetățean străin a putut să conducă în România pentru că a fost modificată constituția” a declarat Claudiu Târziu.


Distribuiți acest articol!