Press "Enter" to skip to content

Clanul Ciolacilor și mizele pe Secretariatul General al Guvernului: Milioane de euro pentru Dîncu, Neacșu și control total asupra companiilor de stat – ANCHETATORII.RO

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Noul premier al României, Marcel Ciolacu, reprezintă perfect sistemul cărătorilor de mapă, al oamenilor politici cu studii îndoielnice, al cleptocraților care au pus stăpânire pe România în cei 33 de ani negri ai postdecembrismului. În anii 90′ tinerii își doreau alegeri fără FSN și România liberă de neocomuniști, însă vocea lor nu a răzbit în fața pactului de la Valleta și a elitelor miluite de Est și Vest.

Marcel Ciolacu este un politician de la țară, provincial și orgolios, iar zbaterile sale ni-l luminează în culori gri. Un om ce nu își poate depăși condiția umilă, atât socială cât și intelectuală. Din poziția de lider al Clanului Ciolacilor, Marcel a început să forțeze nota în cazul numirii noului șef al Secretariatului General al Guvernului.

Marcel Ciolacu și PSD au invocat ceva probleme ce țin de serviciile secrete în cazul liberalului Mircea Abrudean. Marcel, săracu’, el nu prea a trecut pe la școală și nici nu prea cunoaște legile așa că potrivește niște scorneli despre numiri în baza avizelor SRI, fapt ce încalcă legea. Trebuie spus că numirile în baza avizelor SRI sunt nelegale. Nicio lege din România nu obligă SRI să dea avize pe numiri în funcții publice și nici ca politicienii să ceară așa ceva. Mircea Abrudean are aviz ORNISS așa că șeful Clanului Ciolacilor umblă cu cioara vopsită.

Ca să mai spulberăm un mit, am tot observat aprecierile unor așa ziși analiști politici despre legăturile lui Abrudean cu Florian Coldea. Florian Coldea este un simplu pensionar SRI căruia niște neica nimeni i-au ridicat statuie. Legendarea numelui în presă este doar un joc de imagine.

Cum s-a înscăunat la Palatul Victoria Marcel de la Buzău, ca orice politician de la țară, a început să își aducă neamurile în funcții publice. Jurnalistul buzoian Sebastian Silvestru afirmă că noua șefă de cabinet a premierului Ciolacu este vecina de bloc și cumătra acestuia, mai exact soția fostului ministru al Culturii, Lucian Romașcanu.

Marcel Ciolacu – Klaus Iohannis – doar nu ați crezut că sunt dușmani…

Odată ajunși la guvernare cu sprijinul dulapului de la Cotroceni, oamenii lui Marcel Ciolacu au început să încaseze bani grei din contracte cu statul și funcții pentru toate neamurile din rândurile Clanului Ciolacilor. Intelectualul mult prea odihnit de la Cluj, Vasile Dâncu, a primit din partea lui Marian Neacșu un contract prin firmele sale de casă în valoare de 1.250.000 EURO.

„Proiectul „Monitorizarea și evaluarea integrată a performanței serviciilor publice” a zăcut prin sertarele Secretariatului General al Guvernului din timpul guvernării Dăncilă. Proiectul realizat de Anca Borș pe bani europeni și de la bugetul de stat este o demagogie tâmpită imposibil de cuantificat sau de finalizat. A fost atât de puturos încât nimeni nu a vrut să se apropie de el. Toni Greblă a refuzat să îl aprobe în anul 2019 când a ocupat funcția de șef al SGG.”, susțin surse din cadrul SGG pentru Anchetatorii.ro

Probabil pofesorul Dîncu era înfometat după atâția ani de secetă având în vedere că s-a aruncat în combinație cu trei firme de casă.

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!