Press "Enter" to skip to content

Cîțu s-a împrumutat pe șest 3,5 miliarde de euro și pe noi ne minte că avem 6% creștere economică

Distribuiți acest articol!

Guvernul restricțiilor PNL, USR+_ şi udmr, în frunte cu Cîțu se bat cu pumnul în piept că avem o creştere economică de 6%, în timp ce se împrumută pe șest de la străini, ca să nu se prăbușească de tot țara şi economia „înghețată”.% Ieri, Ministerul de Finanțe a împrumutat de pe piețele externe FMI suma de 3,5 miliarde de euro, finanțarea fiind structurată în două tranșe, pe 12 ani, respectiv pe 20 de ani.

Este cel mai mare împrumut realizat până acum de pe piețele externe de guvernul PNL/USR+_/UDMR. Nu cunoaştem pe ce se vor cheltui banii, fiindcă guvernul nu comunică asemenea detalii, în schimb cunoaştem şi înțelegem că dobânzile le vor plăti copiii noștri şi nepoții.Când aveți de gând să opriți aceste împrumuturi care ne leagă de glie, în fața străinătății, mai rău ca pe iobagii de pe vremuri, domnilor guvernanți?

Potrivit datelor Bloomberg, această finanţare prin eurobonduri are ca bookrunners BNPP, Citi, HSBC, Raiffeisen, Societe Generale, UniCredit. Bancherii străini i-au pus pe masă lui Cîțu 10 miliarde de euro. Având în vedere obsesia sa pentru sume mari ne vom trezi în curând cu un nou împrumut pentru ca la ritmul cu care distruge economia românească e clar că o să intrăm în colaps în curând.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!