Press "Enter" to skip to content

Cîţu ar trebui să trimită Corpul de Control la toate instituțiile, nu doar la Apele Române

Distribuiți acest articol!

Premierul Florin Cîțu continuă așa-zisa campanie „Fără penali în funcții publice” și, în acest sens, a anunțat că va trimite Corpul de Control la Apele Române. Declarația a fost făcută după ce au apărute mai multe informații în presă despre angajarea unei foste chelnițre la Administrația Bazinală de Apă Prut – Bârlad.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, am cerut Corpului de Control al Prim-Minstrului să investigheze situația de la Apele Române.În mandatul meu, așa cum am promis, cer profesionalism, integritate, competență și transparență.

————————————————————————————————————

Guvernul cârpacilor: Nu putem face spitale sau școli peste noapteCompania deținută de familia lui Claudiu Năsui, abonată la contracte cu statulAUR pune stop jafului din pădurile României. Mesaj către Iohannis: Ajunge! 

————————————————————————————————————

Mesajul acesta nu este doar pentru cei cu funcții de conducere, este pentru toți cei care lucrează în sectorul public:– fară penali în funcții publice;– profesioniști;– fară nepotisme;– fară conflict de interese.”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!