Press "Enter" to skip to content

Cîțu a cedat presiunilor lui Marcel Ciolacu. Va prezenta PNRR în Parlament

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Cîțu a cedat presiunilor lui Marcel Ciolacu. Va prezenta PNRR în Parlament miercuri, 26 mai, a anunţat marţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, după şedinţa Birourilor permanente reunite.
„Birourile permanente reunite au hotărât convocarea plenului Camerelor reunite pentru ziua de mâine, la ora 13,00. Pe ordinea de zi vor fi doar două puncte: prezentarea Planului Naţional de Rezilienţă şi Recuperare (PNRR) cu intervenţii din partea grupurilor parlamentare, pe baza reprezentării în Parlament“, a precizat Orban.
El a precizat că premierul va avea la dispoziţie 60 de minute pentru prezentarea PNRR, iar fiecare grup parlamentar va avea un timp pentru a-şi exprima punctul de vedere în limita unui timp stabilit în funcţie de numărul de parlamentari, aşa cum e cutuma parlamentară.
Orban a adăugat că PNRR va fi pus pe masa Comisiei Europene în termenul care a fost stabilit. Liderul liberal a mai precizat că pe ordinea de zi a şedinţei plenului reunit de miercuri se află şi ratificarea Tratatului EURATOM.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!