Press "Enter" to skip to content

Ciolacu, ținut pe bară de profesori! Iohannis e furios – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Rotativa regimului Iohannis a avut deja loc în instituțiile statului, iar Nicolae Ciucă ar urma să demisioneze imediat după rezolvarea conflictului cu profesorii. Rotativa regimului s-a împotmolit din cauza grevei profesorilor, fapt ce la înfuriat pe dulapul de la Cotroceni.
Ciucă ar fi trebuit să demisoneze pe data de 26 mai, însă greva profesorilor, protestele de la București și din alte orașe mari din țară l-au determinat pe Iohannis să-și schimbe poziția referitoare la rotativă și să o amâne pe durata negocierilor cu sindicatele din educație.
Nicolae Ciucă ar urma să preia președinția Senatului după demisie. În timpul negocierilor de săptămâna trecută liberalii ar fi revendicat pentru PNL ministerul Dezvoltării deținut în prezent de UDMR. Speculațiile au fost că premierul Ciucă ar urma să preia ministerul Dezvoltării după demisie, însă acesta a negat public.
La acest moment, partidele din coaliție au convenit ca PSD să păstreze ministerul transporturilor. Grindeanu ar urma să conducă în continuare acest minister. PNL ar rămâne cu ministerul Justiției, condus de Cătălin Predoiu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!