Press "Enter" to skip to content

Ciolacu, pus la zid de români la Iași: „Poporul român nu vrea să daţi legi împotriva poporului român. Nu mai ascultaţi toate directivele de la UE, de la Guvern, de la americani” – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost aşteptat, sâmbătă, în faţa sediului filialei judeţene a partidului, de mai multe persoane, majoritatea vârstnici, care i-au cerut să nu voteze o serie de iniţiative legislative şi să se opună introducerii portofelului digital.
„Vreau să vă spun în felul următor: poporul român nu vrea să daţi legi împotriva poporului român. Nu mai ascultaţi toate directivele de la UE, de la Guvern, de la americani. Noi suntem suntem o ţară în care ne putem gospodări şi coordona singuri. Nu vrem Legea 144, Legea 47, HG-ul ăla sau OG-ul, sau cum se mai cheamă, 237. Vedeţi câţi copii ai românilor sunt luaţi?”, i-a spus o persoană liderului PSD.
Marcel Ciolacu i-a răspuns: „Nu votăm nicio lege”.
De asemenea, cetăţenii i-au cerut lui Ciolacu să se opună introducerii portofelului digital.
„Portofelul digital. Sunt bătrâni care nu se pricep. Nu e vorba numai de bătrâni, dar nu vreau ca datele mele personale să fie trecute într-un card şi nu vreau să fim sub control”, i-a cerut o femeie preşedintelui PSD Marcel Ciolacu.
Acesta a întrebat-o dacă are buletin.
„Păi am buletin şi tocmai de aia nu vreau portofel digital. Ce-mi trebuie mie? Noi ne informăm, domnule Ciolacu, că nu suntem proşti”, a replicat femeia.
Preşedintele PSD i-a garantat femeii că nu îi va fura nimeni identitatea.Aceeaşi persoană i-a spus liderului social-democrat şi de „oraşul de 15 minute” şi obligativitatea vaccinurilor.
„Nu vrem aşa ceva!”, a spus femeia.Cei adunaţi în faţa sediului PSD s-au arătat nemulţumiţi şi de Legile Educaţiei.
Marcel Ciolacu a fost abordat şi de membri ai PSD Iaşi, care şi-au exprimat nemulţumirea că nu sunt primiţi la reuniunea de partid, eveniment care s-a ţinut în spatele uşilor închise la sediul filialei.
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a aflat în aceste zile în judeţul Neamţ, iar sâmbătă, a participat la o întâlnire cu primarii PSD din judeţul Iaşi.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!