Press "Enter" to skip to content

Corupția din PSD nu se pierde în opoziție

Distribuiți acest articol!

Timp de câțiva ani, cu Dragnea la conducerea PSD, toate tunurile au fost asmuțite asupra partidului, identificat la moment de către electorat ca fiind cel mai corupt partid din România.

Dar partidul a știut să se retragă strategic când a simțit că intră pe o curbă abruptă și s-a dat la o parte. A venit apoi criza și incompetența PNL de a conduce o țară și picajul s-a oprit.

Însă opoziția face mult bine și induce uitarea. Așa a fost și cu PDL, partid ce a trecut prin aceeași etapă și care, neștiind să se retragă la timp, a dispărut de pe scena politică.

Dar vorba vine că a dispărut, a cumpărat cu totul PNL, așa cum Dragnea a cumpărat la un moment dat PSD.

Dar corupția în interiorul PSD este mare și la nivelul autorităților locale și la nivelul celor județene încă funcționează.

Asta face ca urbele cu primari PSD în frunte să nu performeze spre deosebire de cele conduse de către primari de drepta. Comparația CLUJ-BOC cu BUCUREȘTI-FIREA este cel mai bin exemplu.

PSD a construit rețele de oameni prost plătiți, subordonați intereselor de partid, dar care nu au performat niciodată. Partidul seamănă la nivel central și local cu o agenție de plasare a forței de muncă, dar una de proastă calitate.

Administrațiile PSD angajează rude, prieteni, oameni de partid, dar ca să nu facă nimic. Firea a făcut zeci de firme în care și-a plasat subordonații, crezând că așa v-a câștiga alegerile.


Distribuiți acest articol!

Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.