Press "Enter" to skip to content

Bogdan Gheorghiu organizează un JAF NAȚIONAL la Imprimeriile CORESI. Clădiri și terenuri în valoare de zeci de milioane de euro scoase la vânzare

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Ministerul Culturii Organizează un jaf național la Impremeriile Coresi printr-un plan de reorganizare în care sunt vizate clădirile și terenurile instituției de stat căpușate la nesfârșit de mafia transpartinică ce s-a perindat la putere. Într-un material anterior am redactat despre gașca lui Victor Ponta și presupusele conexiuni cu fostul șef al SIE Silviu Predoiu ce avea o firmă în aceeași clădire cu administrtorul judiciar de la CORESI.

În urma dezvăluirilor apărute în presă gașca lui Victor Ponta a fost debarcată și au fost aduși oamenii ministrului Culturii Bogdan Gheorghiu, cunoscut ca slujbașul lui Gheorghe Flutur.

Administratorul judiciar Victrix Capital SPRL a fost debarcat, iar în locul său au fost numiți cei de la CITR filiala București, compania parte a Impetum Group cu conexiuni în Germania. La o primă verificare am descoperit o adevărată rețea de companii cu conexiuni dubioase ce ajung până la compania  ASTRA HOLDING GMBH deținută de Thomas Manns. Omul de afaceri german Thomas Manns a beneficiat de foarte mult sprijin din partea guvernării Ponta. Victor Ponta a efectuat mai multe vizite la companiile deținute de omul de afaceri neamț în România. Manns a făcut avere în România, iar Parchetele au închis ochii la ingineriile financiare dubioase.

Sediu IMPETUM INVESTMENTS SA – informaţii de contact.JudeţBucurestiLocalitate/SectorSectorul 2AdresăStr. Gara Herastrau 4 Bl. A Et. 3 Cod 020334Telefon021-326.60.14  Fax– Mobil0722-562.966 Email– Persoane din conducere:Administratori:  Andrei Valentin Cionca  Krauth Klaus Joachim Wolfgang -Astra Rail  Vizental Rudolf PaulAsociaţi:   (25%) Andrei Valentin Cionca   (9%) Lacramioara Andreea Cionca Anghelof   (9%) Vizental Rudolf Paul   (9%) Godinca Herlea Vasile   (5%) Lotrean Radu Lucian   (3%) Tanase Alexandru Ionut   (2%) Adrian Florin Lotrean   (2%) Aurel Constantin Podariu   (2%) Manitiu Anca   (2%) Andra Cristina Olar CarageaAsociaţi persoane juridice:   (24%) ASTRA HOLDING GMBH

Victor Ponta – Thomas Manns

Victor Ponta – Thomas Manns

Bogdan Gheorghiu l-a pus administrator special la CORESI pe secretarul de stat Mihai Firică(PNL) și administrator judiciar compania CITR Filiala București SPRL. CITR Filiala București SPRL este controlată de o grupare ce a fost anchetată de DNA și DIICOT pentru un jaf de 39 de milioane de lei la Cluj.  Cionca Anghelof Lacramioara Andreea este numele administratorului CITR Filiala București SPRL. Doamna Cioancă este un lichidator vorace și împreună cu soțul său Andrei Cioancă conduc un imperiu financiar.

Sediu IMPETUM GROUP SRL – informaţii de contact.JudeţBucurestiLocalitate/SectorSectorul 2AdresăStr. Gara Herastrau 4 Bl. A Et. 3 Ap. MOD. 9 Cod 020334Telefon– Fax– Mobil– Email– Persoane din conducere:Administratori:  Cionca Anghelof Lacramioara AndreeaAsociaţi:   (28%) Cionca Andrei Valentin   (24%) Vizental Rudolf Paul   (24%) Godinca Herlea Vasile   (24%) Cionca Anghelof Lacramioara Andreea

Andrei Cioancă anchetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat și spălare de bani

Procurorii DNA și DIICOT au două dosare penale clasate în care l-au cercetat pe Andrei Cionca, patronul de la Casa de Insolvență Transilvania. În dosarul DNA structura centrală Andrei Cionca a fost cercetat pentru insolvența Romstrade, unde statul român a fost prejudiciat cu cel puțin 39 de milioane de lei.

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!