Press "Enter" to skip to content

Bode solicită o anchetă referitoare la prezența poliţistului și cei 4 procurori din Capitală la petrecerea din Centrul Vechi – ROPRES.RO

Distribuiți acest articol!

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat, că a solicitat o anchetă referitoare la modul în care imagini şi informaţii despre prezenţa unui poliţist şi a patru procurori din Capitală pe terasa unui local din Centrul Vechi au ajuns în spaţiul public.

“Cât timp voi fi în această înalta demnitate voi face tot ce depinde de mine să arăt că majoritatea polițiștilor, eu mi-aș dori toți, sunt profesioniști, respectă haina militară. Și mi-aș dori că niciodată să nu fie pus semnul egal între anumite derapaje și instituții fundamentale în statul român: poliție, jandarmerie, pompieri.” , susține Lucian Bode

„Voi solicita lămuriri cu privire la modul în care au ajuns în spaţiul publioc acele informaţii, imagini, de la respectiva activitate, fără să şi le asume nimeni, încălcând prevederile legale, dând nume, imagini, fără ca acestea să fie destinate pblicului”, a declarat Ministrul de interne.

Lucian Bode a respins afirmaţiile oamenilor din sistem potrivit cărora poliţiştii de la Poliţia Sectorului 3 ar fi mers „la pont” pentru a controla restaurantul în care se afla comisarul şef Radu Gavriş, precizând că la nivelul ţării au fost făcute 4.000 de controale, iar în Bucureşti 740.

  „Din cei 4000 de agenţi economici, 740 au fost verificaţi la nivelul Municipiului Bucureşti. Dintre aceştia, o parte au fost în Centrul Vechi. Aşadar, vreau să elimin orice suspiciune că Poliţia s-a dus la pont într-o anumită locaţie. După ce am constatat ce se întâmplă la respectiva locaţie, am aplicat o amendă contravenţională agentului economic de 5000 de lei. Am sancţionat  25 de participanţi la respectiva…nu era vorba de o petrecere pentru că ei nu aveau legătură toţi unul cu celălalt…cu 17.500 de lei”, a afirmat Bode, potrivit antena3.ro.  

Sursă text: adevarul.ro

Sursă foto: antena3.ro

 » sursa: www.ROPRES.ro


Distribuiți acest articol!