Press "Enter" to skip to content

Asigură-te că intri sănătos în noul an: doar pe 21 și 22 decembrie, ai 20% discount pentru consultații și servicii de imagistică în toate clinicile MedLife din țară

Distribuiți acest articol!

Sănătate

Cu siguranță și tu ai în minte un set de rezoluții pentru anul ce vine. Ce-ar fi să începi lista chiar cu… grijă pentru sănătatea ta și a celor dragi?

Promotie MedLife 20% consultatii si imagistica

Ca întotdeauna, MedLife este alături de tine și vine în întâmpinarea ta cu un cadou special de Sărbători: 20% discount la consultații medicale și servicii de imagistică, valabil în toate clinicile și hyperclinicile din țară, doar pe 21 și 22 decembrie.*Stres, poluare, alimentație nesănătoasă, lipsă de mișcare, plus alți factori genetici. Acestea sunt motivele care îi fac pe cei mai mulți dintre noi să caute un medic bun. Însă, din păcate, asta se întâmplă adesea când apar primele semne că ceva nu este în regulă cu sănătatea. Dacă te recunoști în rândurile de mai sus și ești hotărât să schimbi ceva, acum e momentul să iei măsuri. Lucru valabil și în cazul în care ai fost diagnosticat deja cu o afecțiune, pe care trebuie să o ții sub control. MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, te încurajează să pui pe lista Moșului și o vizită la medic, fie de rutină, fie pentru monitorizare. Așa că îți oferă în zilele de 21 și 22 decembrie un discount de 20% la consultații medicale, indiferent de specialitate, și servicii de imagistică în toate clinicile sale din țară.De unde să începiDacă nu te știi cu nicio afecțiune și scopul tău este prevenția, o vizită la medicul generalist este un bun punct de pornire. Acesta va efectua un examen clinic, va măsura tensiunea arterială și pulsul și, coroborând rezultatele cu cel al anamnezei, îți va oferi cu un set de recomandări complete și complexe.  În funcție de vârsta, sexul, stilul de viață și starea generală de sănătate, acestea pot include:examen oftalmologic;examen dermatologic;examen cardiologic – în special după 40 de ani;ecografie abdominală – în special după 30 de ani;ecografie tiroidiană – în special după 40 de ani;colonoscopie (și/ sau colonografie) – după 45 de ani;teste regulate de vedere, teste auditive și teste pentru măsurarea densității osoase – după 60 de ani;examen ginecologic și examen senologic (ecografie și mamografie, în funcție de vârsta) – pentru femei;consult pneumologic – pentru persoanele fumătoare;dar și altele, în funcție de specificul fiecărui pacient.  Iar discuția este una cât se poate de serioasă, dacă stăm să ne gândim că, în România, rata mortalității evitabile este a treia cea mai ridicată din UE. Așadar, vizita regulată la medic ar trebui să constituie o prioritate pentru fiecare dintre noi. Dincolo de preîntâmpinarea apariției unor boli, persoanele care trec regulat pragul unui cabinet medical au șansa de a descoperi anumite afecțiuni în stadii incipiente și de a se recupera mult mai ușor în urma tratamentului.Investigațiile imagistice, acum mult mai la îndemână Pentru un diagnostic corect, complex și stabilirea unui tratament eficient, un medic bun se bazează pe ajutorul celor mai noi tehnologii. Iar echipamentele de ultimă generație cu care sunt dotate clinicile și spitalele MedLife din întreaga țară fac echipă extrem de bună cu medicii de top ai rețelei. 

 » sursa: www.monitorulcj.ro


Distribuiți acest articol!