Press "Enter" to skip to content

Așa zisele elite dezbină poporul român! Trădarea de țară, în doi arginți se măsoară – ANCHETATORII.RO

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Așa zisele elite ale României s-au aventurat în întocmirea de liste ca în vremurile de tristă amintire, iar cine nu le susține inepțiile sunt dușmani ai poporului sau cum mai e la modă în zilele noastre, ”putiniști”. De ce le spun așa zise elite, pentru că nu au fost niciodată elite ale poporului român ci lingăii tuturor sistemelor și conducătorilor vremelnici ai României.

Precum bolșevicii, așa zișii intelectuali ai neamului au introdus discordia în Săptămâna Paștilor spre tulburarea poporului român crunt lovit de toate vitregiile celor 33 de ani de democrație originală. Deși pretind a fi creștini, intelectualii sistemului nu prea sunt duși deloc la biserică, aceștia fiind cadre ale regimului comunist și școliți în doctrina proletcultistă.

Notă: Proletcultul a fost o mișcare politico-ideologică lansată în Rusia sovietică imediat după victoria loviturii de stat a partidului bolșevic în octombrie 1917, în domeniul lingvistic, cultural, literar și chiar științific. Ideea de bază a proletcultismului este cultul proletariatului.

Andrei Pleșu și gura-i păcătoasă a început să arunce cu noroi la bătrânețe în cei care nu îi susțin opiniile, respectiv modificarea datei Paștelui. Bătrânul bolșevic vopsit azi în neomarxist spune că cei care nu îi susțin ideile bolnăvicoase și dezbinatoare de neam sunt fanii lui Putin. Serios?

Se merge pe ideea bolșevică învățată din fragedă pruncie: – Cine nu e cu noi, e dușmanul nostru!

Pleșu Andrei a fost un beneficiar al regimului comunist, acesta având voie să călătorească în străinătate, mai apoi s-a remarcat ca slugă a regimului Iliescu. A deținut funcția de ministru al Culturii în Guvernul Radu Vasile, în perioada umilului Emil, omul care a cedat Ucrainei Bucovina de Nord și Sudul Basarabiei la îndemnul Occidentului. Ca o paranteză, în zilele noastre Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, se opune să cedeze Kosovo la îndemnul Occidentului. Poporul sârb este demn, iar conducătorii lui, demni de respect. Pentru că nu au trădat în fața Occidentului sunt făcuți în fel și chip de presa globalistă.

Andrei Pleșu – Ion Iliescu

Pleșu nu a avut nicun fel de rușine să treacă din barca lui Iliescu în cea a Convenției Democrate. Mai apoi, al nostru ”telectual” neavenit a devenit un susținător fervent al regimului despotic Băsescu. Un alt bandit și mare trădător de țară.

Adrian Papahagi, la fel ca și prietenul Pleșu este o cunoscută slugă a regimului Băsescu, a Monicăi Macovei și un sinecurist al oligarhiei băsesciene patronate de Elena Udrea. Papahagi se recomandă ca un conservator veros însă este doar o slugă umilă a celor care îl împing de la spate în demersuri primejdioase.

Adrian Papahagi a fost consilier în Ministerul Afacerilor Externe, în perioada cât instituția a fost condusă de prietenul Teodor Baconschi. Un post călduț pe banii românilor. În timpul celei de-a doua suspendări a președintelui Traian Băsescu, din vara anului 2012, a fost unul dintre criticii vocali ai USL. Papahagi a lins bocancii președintelui Băsescu, că doar așa își poate asigura o slugă un post bine plătit la stat.

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!