Press "Enter" to skip to content

Andrei Ohaci (AUR): Se confirmă. Programul electoral al primarului Radu Mihaiu constă doar în promisiuni neonorate – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Andrei Ohaci, liderul AUR Sector 2, a reacționat la dezvăluirile făcute de un consilier local USR despre lipsa de realizări a primarului Radu Mihaiu: „se confirmă, edilul Sectorului 2 din capitală a promis mult, dar nu a realizat niciun obiectiv. Oamenii care l-au votat se așteptau la o schimbare, însă Mihaiu parcă și-a propus să urmeze exemplul fostului primar PSD, care făcea promisiuni deșănțate și se comporta ca pe propria moșie”.
Ohaci a luat atitudine și a semnalat în repetate rânduri care sunt probleme grave în Sectorul 2 din Capitală și a criticat actuala conducere pentru lipsa de profesionalism și de implicare. „Locuitorii Sectorului 2 merită mai mult. Din păcate, Mihaiu nu a făcut decât să îi amăgească pe cei care sperau într-o schimbare”.
Adrian Albu, consilier local Sector 2 şi vicepreşedinte USR Sector 2, a vorbit despre faptul că întreg programul electoral al primarului Radu Mihaiu este plin de promisiuni care ar fi putut fi onorate și n-au fost sau promisiuni care nu aveau cum să fie transpuse în realitate. El a subliniat că aceasta este o caracteristică a echipei Barna, dând ca exemplu primarul USR din Bacău, care are rezultate la fel de slabe.
Cu ce se poate lăuda Mihaiu? Cu faptul că a alocat de 1 milion de euro/km pentru reparațiile străzilor, că a dat avize pentru construirea unor blocuri fără să respecte regulamentele de urbanism, și că a reabilitat spații verzi clasate ca monumente fără avize de la Ministerul Culturii.
Ce a promis primarul Radu Mihaiu în campania electorală?
Potrivit informațiilor, lista promisiunilor neonorate ale primarului Radu Mihaiu se întinde pe trei pagini și se referă la:
revizuirea de urgență contractul cu operatorul de salubritate și organizarea licitației pentru desemnarea unui nou operator – Fostul administrator public se ocupă în continuare de contractul de salubrizare iar niște guri rele spun că folosește mașina dată de Supercom, firma de salubrizareliberalizarea activității de colectare (gratuită) a anumitor categorii de deșeuri de la agenții economici, prin facilitarea autorizării colectorilor privați – nu s-a întâmplatvom desfășura campanii de educare a copiilor (dar și părinților) cu privire la colectarea selectivă, reutilizarea și reciclarea deșeurilor – nu s-a întâmplatvom rezolva problemele infrastructurii de deszăpezire: noul operator de salubritate desemnat trebuie să fie dotat cu utilaje care să acționeze prompt și eficient pentru deszăpezire – n-are cum să se mai întâmple, primăria va achiziționa utilajele și abia după finalizarea achiziției lor licitația pentru un nou operator va înainta.vom monitoriza și controla permanent indicatorii de performanță asumați de operatorul de salubritate prin contract și îl vom sancționa în cazul în care nu își respectă obligațiile – primăria nu monitorizează și nu controlează actualul operator, pentru indicatorii de performanțăcetățenii vor putea, de asemenea, să urmărească în timp real traseele autospecialelor de salubritate prin oraș, cu ajutorul unei aplicații care poate fi instalată cu ușurință pe telefonul mobil – asta dacă vreți să urmăriți autospecialele din alte sectoare sau din alte orașe, în Sectorul 2, la 2 ani de la această promisiune,

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!