Press "Enter" to skip to content

Anca Alexandrescu îl desfințează pe Ponta: Vrei să-ți amintesc presiunile pe care le făceai…? – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Realizatoarea Realitatea Plus, Anca Alexandrescu, fostă consilieră a liderilor PSD, spune despre Victor Ponta că făcea presiuni la CNA în privința televiziunilor atunci când era premier. Afirmații lui Alexandrescu vinîn contextul atacurilor dintre Ponta și jurnalista Cristina Cileacu de la Digi24, cea care s-a filmat pe burtă la Tel Aviv. 
„Ponta esti penibil! Esti ultimul om care poate comenta ceva despre presa! De ce? Vrei sa ti amintesc presiunile pe care le faceai la CNA cand erai premier? Dealtfel sefa pusa de tine personal este acum la puscarie pentru ca… continua tu daca ai curaj!
Nu mai faci politica, ci doar afaceri? Ba fix asta faci! Politica la greu! Nu suntem toti prosti si neinformati! Vin alegerile! I am watching you!
Update: Ca sa nu mi amintesc cum voiai sa inchizi Realitatea! Dar e de notorietate!”, a transmis Alexandrescu pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!