Press "Enter" to skip to content

Anca Alexandrescu: După protestul profesorilor, Administrația prezidențială “se blindează” cu un sistem antiterorist de peste 600.000 de euro! – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

După protestul profesorilor, Administrația prezidențială “se blindeaza” cu un sistem antiterorist de peste 600.000 de euro! Dar stați! Ce teroriști ar vrea să-l atace pe Iohannis??? Și pentru ce? Sau instituția! Serios? Păi nu ziceați mai băieți că ați intrat pe austeritate? Sau doar noi? Abia așteptăm să văd cât încasează familia Iohannis din chirii că să înțeleg și eu cu ce bani își cumpără doamna Iohannis gentutele ale de la 2000 de euro în sus și sandalutele de firma. 88.000 lei într-un an? Hmmm
Facem ce facem și ne întoarcem la problemele reale ale Coaliției de guvernare. Împărțirea funcțiilor! Și facem ce facem și tot la servicii ajungem. Marcel nu vrea să-l pună șef pe Abrudean la SGG. Cică e o problema de incompatibilitate personală. Unii spun că ar fi și o problema cu avizul de la SRI. Dar până acum nu a lucrat tot pe acolo? A fost și secretar general adjunct al Guvernului la alt premier, șef al Cancelariei la al doilea! Nu prea ține asta cu avizul SRI. Și apoi atât de tare să țînă cont domnul Ciolacu de recomandările serviciilor?
A mai trecut o zi și n-am văzut să se fi rezolvat ceva cu Programul Național de cancer. Cum nici cu cei care au luat examenul de rezidențiat nu s-a rezolvat, în ciuda promisiunilor făcute de șeful Cancelariei noului premier. Rafila se ține bine și tare pe poziții! Și între timp mai face o încurcătură. Din 12.04 s-a publicat Legea 88/2023 prin care sunt scutite de TVA o serie de echipamente medicale. Astfel, firmele cumpără cu TVA și le vând la spitale fără TVA. Și apoi ar urmă să recupereze TVA de la stat. Ar trebui pentru că nu au apărut Normele metodologice nici pentru asta și spitalele nu știu cum să facă. Așadar, va urmă un nou blocaj în sistem dacă nu se grăbesc cu normele!
Poșete, bijuterii și mașini de lux, protocoale la restaurantul soției primarului, cumpărăturile Companiei de Apă Oradea! Primarul a anunțat că se scumpește apă cu doar 25%. Când s-au uitat consilierii la cheltuielile companiei din subordinea primăriei: surprizaaa! 5000 lei la Parfumeriile Douglas, 26.000 lei la Allegria Turism, firma de turism a soției primarului, 4000 lei la Magazinul de poșete și pantofi Musette Exim, 3500 lei pe site ul de bijuterii B&B Collection!
Am astăzi și dezvăluiri din Congresul American despre sumele uriașe încasate de Pfizer și Modernă de pe urmă Covid 19 dar și demonstrația avocatului internațional de patente medicale David Martin despre crearea artificială a virusului.
Și, da! La Brașov e deschis aeroportul dar se merge cu autocarul după ora 19. De ce? Pentru că nu sunt suficienți controlori de trafic pregătiți pentru echipamentul de nouă generație de la Brașov. Adevărul e că nu se știa de prea multă vreme că se va deschide aeroportul, normal!

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!