Press "Enter" to skip to content

Alexandru Săraru, Analist Politic: Există varianta să se închidă iarăși școlile

Distribuiți acest articol!

Analistul politic Alexandru Săraru este invitatul emisiunii Știrea Zilei din fiecare zi de luni, emisiune prezentată de Doina Grosu.

În emisiunea din data de 8 februarie , acesta a vorbit despre redeschiderea școlilor, precum și despre corupția generalizată din județul Teleorman. Acesta a declarat:

„Exista varianta să se închidă iar școlile. Bine că s-au deschis. Presiunea publică a dat rezultate . Îmi doresc din tot sufletul să nu fie doar de fațadă pentru că știm foarte bine că aceste personaje din fruntea Ministerului Educației sunt niste persoane incompetente, precum și niste marionete. Aceștia trebuie să se gândească la faptul că este în joc viitorul lor și al copiilor lor, implicit al întregii națiuni. Să nu cumva să ne închideți iarăși școlile”

Acesta consideră, de asemenea, că nu întâmplător Teleormanul este cel mai sărac județ din Romania.

„Acolo este fieful PSD-ului. Ioan Niculae prin interpușii sai reprezintă principalul sponsor al PSD-ului în acea zonă. Bătaia de joc la adresa oamenilor este extrem de gravă. Acest personaj se comportă cu angajații sai neplatiti de 3 luni mai rău decât cu sclavii de pe plantațiile de pe vremuri. Exist situații când la același combinat lucrează și soțul și soția. Cum se descurcă acea familie? Nu există echipamente de protecție, grupurile sanitare sunt insalubre.”

„Caracatița este multa mai întinsă decât știm noi acum”, completează Săraru.

Analistul politic apreciază munca celor de la anchetatorii.ro și consideră că lucrurile nu mai pot continua așa , mai ales având în vedere faptul că mediatizarea va fi din ce în ce mai accentuată


Distribuiți acest articol!