Press "Enter" to skip to content

Adrian Cătană(AUR): România ar trebui să suspende vaccinarea cu serul Astrazeneca până se ia o decizie europeană

Distribuiți acest articol!

Adrian Cătană, senator din partea Alianței pentru Unirea Românilor, este de părere că România ar trebui să suspende temporar vaccinarea cu serul de la Astrazeneca.

„Situația este cel puțin îngrijorătoare și România ar trebui să urmeze modelul altor state europene și să suspende vaccinarea cu serul Astrazeneca.

Nu ne putem asuma riscuri atunci când discutăm de viața și de sănătatea românilor. Avem nevoie de siguranță, iar la momentul de față serul este unul experimental și la nivel european există suspiciuni rezonabile din moment ce state cu experiență în domeniu au decis suspendarea utilizării acestui ser.

Noi nu ne putem pronunța asupra lui, dacă este bun sau dacă este mai puțin bun, însă specialiștii o pot face. Am încrederea că Franța, Italia sau Germania se bazează pe acești specialiști și atunci ar trebui să facem ceea ce și ei fac. Și România are specialiști foarte buni, însă nici unul nu este consultat.

Dacă nu, să vină Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis în fața românilor și să se vaccineze ei cu serul de care spun că este așa de sigur” a declarat Adrian Cătană, senatorul AUR.


Distribuiți acest articol!