Press "Enter" to skip to content

Adrian Axinia: România pierde o comoară națională. Muzeul Național Tehnic “Dimitrie Leonida” va fi închis de Virgil Popescu – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Vicepreședintele AUR, Adrian Axinia, îl acuză pe ministrul Energiei Virgil Popescu de faptul că închide abuziv Muzeul Național Tehnic “Dimitrie Leonida”, muzeu cu exponate unice în lume.
„România pierde o comoară națională. O mare instituție urmează să-și închidă porțile. Este vorba despre Muzeul Național Tehnic “Dimitrie Leonida” din Parcul Carol. Acesta a aparținut Ministerului Energiei (!) , care l-a dat în grija celor de la Electrica.
Personajele numite politic prin intermediul lui Virgil Popescu, (cel care ne-a umflat facturile la energie), au dat toți oamenii afară, lasandu-i pe drumuri. Muzeul unic în țară se vă închide în curând. Cei de la Elecrica, cu îngăduința lui Virgil Popescu, au nevoie de bani pentru a-și ține nemurile și amantele în funcții. Lovitură după lovitură dată românilor de bună credință.”, a declarat Adrian Axinia.
Deputatul AUR, Adrian Axinia, mai afirmă că Virgil Popescu este un hoț și că are legături strânse cu compania austriacă OMV căreia i-a cedat gazele din Marea Neagră.
„Muzeul Tehnic are peste 100 de ani și a fost înființat prin donațiile lui Leonida, care nu era interesat să ia ceva de la stat, așa cum face constant Virgil Popescu. Majoritatea exponatelor sunt unice în lume. Ministrul Energiei, cel care a dat gazele la austrieci și a cărui soție are opt benzinării de la OMV Petrom, este ținut în funcții care îl depășesc din punct de vedere profesional, doar pentru loialitatea sa față de PNL.
În 15 ani de când se află în funcții publice nu a realizat nimic. Muzeul Tehnic reprezintă o chestiune prea puțin importantă pentru domnia sa. Poate pentru că nu îi ”iese nimic”?”, a mai spus Adrian Axinia.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!