Press "Enter" to skip to content

Adrian Axinia, AUR: Intoxicări ale presei plătite.Totul este în regulă la AUR. – ROPRES.RO

Distribuiți acest articol!

Ziariștii scriu la comandă împotriva AUR. Presa vândută atacă permanent AUR, dar în ciuda falselor articole, partidul lui George Simion, crește permanent. Presa abonată la banul public, la mită oferită în mod constant de către PSD, PNL si USR scriu permanent la adresa AUR.

Aceste publicații au scris în fals că AUR ar fi declarat inițial o sumă pentru decontat de aproape 20 000 de mii de euro și că ar fi prezentat documente pentru 300 000 de mii de euro. George Simion a susținul în repetate rânduri ca sumele cheltuite sunt în jur de 300 000 mii de euro, acestea provenind din donații.

„Sunt articole false, noi nu am declarat niciodată 85 000 de lei, nu știm ce reprezintă cifra publicată inițial de AEP, probabil este doar o eroare. Chiar și în spațiul public am subliniat permanent că suma este undeva între 200 000 și 300 000 de euro, așa cum reiese și din documente.

Sunt articole scrise la comandă. Totul este în regulă. Sistemul s-a speriat că dorim să taiem finanțarea partidelor politice și acum lovește în noi. Nu este nimic, rezistăm! Românii să renunțe să mai citească aceste site-uri mincinoase. Le este frică și vom duce la îndeplinire această misiune. Îi vom lăsa fără bani.”, a declarat Adrian Axinia, deputat AUR de Prahova.

Sursă text: 60m.RO

Sursă foto: zdp.ro

 » sursa: www.ROPRES.ro


Distribuiți acest articol!