Press "Enter" to skip to content

Adrian Axinia (AUR): Credința, unul dintre cei patru piloni de bază ai partidului AUR.

Distribuiți acest articol!

NIHIL SINE DEO ! Credința, unul dintre cei patru piloni de bază ai partidului AUR.

Deputatul AUR Prahova, Adrian George Axinia la mânăstirea Jercălăi Deputatul AUR Prahova, Adrian George Axinia , profesorul Alexandru Săraru, Angi Mateescu și Camelia Boarcaș s-au intâlnit la mânăstirea Jercălăi cu starețul mânăstirii Jercălăi, Protosinghel Petru Ungureanu și jurnalistul Silviu Andrei Vlădăreanu.

Mănăstirea Jercălăi din Urlaţi găzduieşte schitul Sfânta Maria-Cricov, cu bisericuţa lui de lemn în formă de corabie şi cu turla ei zveltă, având la bază pridvor şi prispă pe latura sudică. Bisericuţa din lemn constuită în anul 1731 se remarcă prin armonia desăvârşită a proporţiilor, dar şi prin frumuseţea picturii interioare de mare valoare artistică. Bisericuta de lemn se află in momentul de față intr-un amplu proces de restaurare. In 2006 a inceput și construirea bisericii din zid, din vecinătatea bisericuței de lemn.

Prin bunăvoința Starețului acestui așezământ monahal și consilier eparhial al Sectorului Agricol, Viticol și Silvic al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost efectuată o vizită a stației de vinificație a mânăstirii , un proiect de anvergură finalizat cu succes și a gospodăriilor anexe ale manăstirii.

Discuțiile purtate au evidențiat nu doar managementul performant de care se bucură şi această manăstire prahoveană, ci și importanța covârsitoare a credinței.


Distribuiți acest articol!